Üzletszabályzat


Üzletszabályzat

1. Általános rendelkezések

A biletmaster.ro on-line jegyértékesítő rendszer a Jegymester Kft. internetes katalógusa, melyben romániai kulturális és sport-intézmények által forgalomba hozott jegyeket, illetve bérleteket kínál eladásra. A Jegymester Kft. (továbbiakban Eladó) honlapján keresztül történt kiválasztással, valamint a kapcsolódó banki oldalon való on-line bankkártyás fizetéssel a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre Eladó és a választás értékét kiegyenlítő magánszemély vagy cég (továbbiakban Vevő) között, a nyelv-választástól függően magyar, román vagy angol nyelven. Vevő regisztrációt követően, a vásárlás menetét követve, a vásárlás adatait összesítő jóváhagyó oldalon a Fizetés gomb megnyomásával fogadja el a szerződés feltételeit, egyben jelen üzletszabályzat rendelkezéseit. A létrejött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, így az iktatott formában nem hozzáférhető. A szerződés létrejöttét a dokumentált és elektronikusan elmentett vásárlás igazolja.

2. A szerződés tárgya

Eladó által kiválasztásra és egyúttal vásárlásra felkínált jegyek és bérletek, melyek tulajdonságai, jellemzői, valamint a vásárlás feltételei a hozzájuk tartozó konkrét oldal(ak)on ismerhetők meg.

3. Szerződő felek azonosítása

Eladó kizárólag a www.biletmaster.ro oldalon, a saját, valamint a vele szerződésben álló kulturális intézmény logójával és adataival jól felismerhetően azonosított internetes katalóguson keresztül kiválasztott, az ott szereplő vásárlási feltételek szerint a kapcsolódó banki oldalon megvásárolt jegyekért, bérletekért felel.

Vevő a regisztrációs adatlap kitöltésével adja meg vásárlási adatait, Eladó ezeknek megfelelően felel a teljesítésért és a számla kiállításáért. Vevőnek a regisztráció során lehetősége van adatait ellenőrizni/módosítani, de ezt a sikeres regisztráció után is bármikor megteheti, az Adatmódosítás menüpont alatt. A hibás vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség Vevőt terheli. Eladó a nyilvánvalóan hibás vagy hamis regisztrációt jogosult törölni, továbbá kétség esetén Vevő valódiságát jogosult ellenőrizni.

4. Vételár, fizetési és szállítási feltételek

A jegyek és bérletek mellett feltüntetett ár azok vételára, amely egyúttal tartalmazza az általános forgalmi adót is (ÁFA). A vételár kiegyenlítése kizárólag bankkártyás fizetéssel, Eladó internetes oldaláról továbblépve a vele szerződésben álló bank honlapján történhet. A banki fizetőoldalon felmerülő esetleges hibákért a Jegymester Kft. nem tud felelősséget vállalni. Rendszerünk automatikus visszaigazoló e-mailjének kiküldésével, illetve az egyes tranzakcióknak a honlap Személyes adatok/Saját vásárlások menüpontjában való megjelenítésével igazolja cégünk az adott vásárlás sikerességét (sikertelenségét). Az automatikus visszaigazoló e-mailt a Vevő által megadott e-mail címre küldjük. A hibás e-mail cím megadásából fakadó minden kárért felelősség Vevőt terheli.

A jegyek, bérletek átvételére az alábbiak szerint nyílik lehetőség:

  • Személyesen a honlapunkon ("Így juthat jegyeihez/bérleteihez") megjelölt helyen. A jegyátvétel helyét a vásárlás végén kapott utalványon is feltüntetjük.

A vásárlás menetéről részletes leírást talál a Súgóban

5. Saját nyomtatású jegyek

A saját nyomtatású jegyeket vásárlóink a sikeres vásárlást követően saját maguk nyomtathatják ki, azokat nem lehet sem személyesen a pénztárban, sem postai úton átvenni, A kinyomtatott jegy abban az esetben használható, amennyiben azon a vonalkód és a vonalkód melletti kód olvasható.

A saját nyomtatású jegyek esetében adott a csere lehetősége. Amennyiben magasabb értékű jegyet alacsonyabb értékűre cserél (pl. hétvégi időpontra szóló kiállításjegy helyett hétköznapi időpontra szólót választ), úgy a különbözetet elveszíti. Ha jegyeit magasabb értékű jegyekre cseréli, akkor a különbözetet bankkártyás fizetéssel egyenlítheti ki. Ha a jegyet már felhasználta vagy kicserélte, vagy ha letelt a cserére érvényes határidő (kiállítások esetében általában az eredeti idősáv kezdete), akkor a csere nem lehetséges.

A saját nyomtatású jegyek elvesztéséből, ellopásából, hibás nyomtatásából, lemásolásából, többszörös kinyomtatásából eredő következményekért és károkért felelősség kizárólag a vásárlót terheli.

6. Online tartalom, illetve Online közvetítés

Vevő tudomásul veszi, és elfogadja, hogy Online közvetítésre jegyvásárlást, azaz streaming jegy megvásárlását kizárólag az eSzínház felhasználási feltételeinek elfogadását, illetve Vevő vásárláshoz köthető személyes adatainak átadásához való hozzájárulását követően lehetséges. Szolgáltatónál vásárolt Online tartalmak élő és on demand streaming szolgáltatását az eSzínház (Alapítvány a Magyar Színházakért, 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 16-17 fszt. 1/a, eszinhaz.hu) biztosítja.

7. Adatvédelem

Eladó az on-line vásárlás folytán birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a vásárlások teljesítéséhez használja fel, azokat az érintett kulturális intézményen kívül harmadik személynek semmilyen formában tovább nem adja. A vevő a felhasználói fiókjába belépve törölheti az összes személyes adatát a Vásárlásaim/ Személyes adatok/ Felhasználó törlése menüpontokra kattintva.

A biletmaster.ro webáruház tulajdonosa a Jegymester Kft. (székhely: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 31., Magyarország, cégjegyzékszám: 01-09-369537 adószám: 12033791-2-42.) A webáruház működését a Jegymester Kft. tulajdonában lévő Jegymester Jegyértékesítő Rendszer biztosítja. Minden, a rendszerben rögzített adatra vonatkozik a Jegymester Kft. aktualizált adatkezelési szabályzata, amely elérhető itt.

8. Panaszkezelés

Vevő e-mailben jelezheti problémáját az szervezok@szigligeti.ro e-mail címen magyar, angol és román nyelven. Eladó a beérkezett e-mailt 72 órán belül megválaszolja, illetve megkezdi az esetleges probléma kivizsgálását. Eladó az szervezok@szigligeti.ro címre beérkező leveleket elektronikus rendszerben, állapotuk szerint osztályozva nyilvántartja és megőrzi.

9. Egyéb

Eladó on-line jegyértékesítő rendszerén kizárólag a vásárlás lehetőségét kínálja látogatói számára, foglalást sem telefonon, sem e-mailben nem tud elfogadni, továbbá a megvásárolt jegyeket sem visszaváltani, sem más jegyre cserélni nem áll módjában (kivétel: ld. 5. pont).

A kulturális intézmények a műsorváltoztatás jogát fenntartják. Műsorváltozás esetén, illetve amennyiben az előadás elmarad, a jegyek az intézmény pénztárában visszaválthatók vagy más jegyekre cserélhetők.

Utolsó változás kelte: 2021. április 12.

Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×